Dave Schinkel - Live and studio sound engineer

studio

DutchEnglish

Studio

DSStudio is een professioneel uitgeruste muziekstudio (80m2) in Delft gespecialiseerd in bandopnames. De studio is uitgerust met een liveroom die repetitiesfeer ademt, een chillruimte en een uiterst professionele controlroom.

Elke studioproductie is anders. Het kan gaan om een volledige CD opname, een demo/EP opname, mixage, live opname van volledige band, losse opname of een combinatie van deze verschillende vormen. Wat je wensen ook zijn, in DSStudio wordt het gerealiseerd in een optimale positieve en relaxe werksfeer, wat de productie ten goede komt.

De studio beschikt over een 40M2 liveroom en een 20m2 controlroom uitgerust met uiterst professionele apparatuur (zie equipment) en een ruime opnamebooth voor vocalen, blazers of gitaaropnames. Daarnaast is er een 20m2 gemeubileerde chillruimte aanwezig met beamer, speakers, koelkast en magnetron.

Van te voren wordt er in overleg met de opdrachtgever besproken wat de projectaanpak, -planning en het bijpassende budget zijn, zodat het gewenste resultaat uit het project gehaald kan worden. Zodoende kan er altijd een passend pakket worden aangeboden.

Tijdens het project kan gebruik worden gemaakt worden van het brede netwerk van specialisten van DSStudio. Hierbij kan worden gedacht aan bandcoaches, songwriters, producers en sessiemuzikanten maar ook aan videoregisseurs, cameramensen, video-editors, fotografen en grafisch designers (artwork/merch).

Prijs

Elke studioproductie is anders. Neem daarom vrijblijvend contact op met Dave bij DSStudio voor een prijsindicatie voor uw project.


DSStudio samples:

De band Eve's Fall's is de eerste band geweest die een full-lenght plaat heeft opgenomen bij DSStudio, en het resultaat mag er wezen! Twee samples van hun debuut album "From Here On" :

No Compassion :


A Touch of Fate:


Op 18 April 2013 heeft The Dance een Live Studio Sessie opgenomen in DSStudio. De audio is in één take opgenomen en de video is geschoten en ge-edit door de band. Hier kun je het resultaat zien van dit geweldige project:


Facebook


© Mireille Jansen | web | email